Marie Voss , Sydsvenska Industri- och Handelskammaren

Vill framföra mitt tack till er alla för en fantastisk underhållning vid vårt Höstmöte.
Hoppas ni får många kunder framöver...

God Helg så småningom.


Hej Niclas och hela High Five.

TACK för ett strålande framträdande på Stockeboda Gård i lördagskväll. Härlig stämsång som förhöjde den redan positiva stämning vi hade. Roliga inslag och fin sång som gästerna länge pratade varmt om.

Tack för att ni kom !
Hälsningar Janne(pigg 50-åring) & Lena


High 5 underhöll oss vid festmiddagen under vårt ”Nordiska möte om barn med hjärtfel” som samlade cirka 100 personer, huvudsakligen läkare och sjuksköterskor. High 5 gav oss den perfekta mixen av riktigt fin sång, proffsiga arrangemang och lagom humor i låt-presentationerna. En riktig stämningshöjare!!

Katarina Hanseús, verksamhetschef omr. Kirurgi, Barn- och Ungdomssjukhuset i Lund

Tack för senast! Precis som tidigare år så gjorde ni succé - alla diplomander var överförtjusta, jättekul. Är det möjligt att preliminärboka in er nästa år också?

Ann-Mari Nilsson, EFL

Min mailkorg har varit full av översvallande respons. Härligt, härligt!! High 5 bidrog starkt till denna hellyckade kväll. Förutom egna strålande nummer, så hjälpte ni till att lyfta varje enskild solist till nya höjder. Det lät oerhört mäktigt och pampigt när ni körade till artisterna. Så jag ber att få återkomma med fler engagemang.

Olle Larsson, Luciagalan 2007


Vårt bolag firade 25-års jubileum med såväl svenska som utländska gäster och valet för kvällens underhållning föll på High Five. Efter att summerat behållningen av våra festligheter under kvällen är vi alla överens om att High Five tog vårt jubileum till en högre nivå. Serveringen av förrätten tillhandahölls av dessa fem skönsjungande medlemmar till allas förvåning och balladen av "ordofix", samt den charmerande utläggningen (sången) av varför just vi var så speciella denna kväll. Tack för en fantastisk minnesrik och rolig kväll! Vi ser fram emot att fira vårt 50-års jubileum. (underhållningen hoppas vi att ni står för)

Durable Scandinavia AB Urban Martell


HELSINGBORG LANDBORGEN ROTARYKLUBB

Jag är klubbmästare i Helsingborg Landborgen Rotaryklubb och vid vårt senaste årsmöte med efterföljande middag engagerade jag High 5 för att underhålla ett femtiotal personer under middagen. High 5 bjöd på en generös, rapp, finstämd och briljant underhållning med en för kvällen mycket väl vald sammansättning av musikstycken. Kontakten med gästerna och det spexiga småpratet mellan sångerna höjde också stämningen och var mycket uppskattat. Jag kan varmt rekommendera High 5 både för små och stora sällskap.

Astor Brorsson 2004-02-18 

 

 

 

Niclas Martell Maria Andersson Jonas Kryger Marika Igelström Johan Engström