Jonas Kryger

Jonas Kryger sjunger den enklaste stämman om man bortser från noterna. Lärare, helyllekille och svärmorsdröm som är snudd på otrevlig i telefon, men som å andra sidan är tydligheten själv i all kommunikation. Har fortfarande inte kommit över att han inte blev fotbollsproffs som 23-åring.


Marika Jönsson

Marika Jönsson har en stor röst med tydlig solistpotential. Hon är den absolut snällaste medlemmen i kvintetten - med ett stort hjärta och beundransvärt tålamod även vid det mest segslitna rep. Vid sidan av ett huvudsakligen solidariskt (?) fotbollsintresse odlar hon lökar, sitt sångintresse och sina kattrelationer bredvid växthusen på Ljusekulla..


Johan Engström

Uppvuxen i RÖSTånga är Johan Engström vårt eget ljud- och elektronikorakel. Kvintettsång med ljud- och ljusshow kan sålunda med frenesi arrangeras varsomhelt, närsomhelst, hursomhelst. Därtill expert på mikrofonmuffar. En stor musikalitet och solisttalanger ryms också i denna späda kropp. Vi övriga ser gärna Johan som en gitarrvirtuos och produktiv låtarrangör in spe.


Maria Andersson

RÖSTångatösen Maria Andersson är sopranen som prickar de allra högsta tonerna. Med en bakgrund från bla kyrkokörer plockar hon fortfarande nya utmärkelser med den nordiska mästarkvartetten Soundisfaction. Vår kassör som är en fena på att klippa och klistra! Takt-, ton- och ordningshållare i High 5.


Niclas Martell

Skulle vi inte kunna… Basmaestron Niclas Martell är naturaliserad norrlänning med stor känsla för språk, både skriftligt och muntligt. Niclas är marknadskrafterna personifierade och vid behov riktigt trevlig i telefon. Älskar att profilera och positionera. Vår kontaktperson och ansikte utåt utom på scenen där vi strävar efter att ställa honom längst bak. Är en riktig pratkvarn när han är på det humöret, men ganska usel på att hålla takten.

 

 

Niclas Martell Maria Andersson Jonas Kryger Marika Igelström Johan Engström